NL

Hoe werkt 1616.be?

Stap 1:

Plaats jouw opdracht volledig gratis op 1616.be

Het plaatsen van een opdracht op 1616.be is volledig gratis en vrijblijvend. Beschrijf uw opdracht zo nauwkeurig mogelijk zodat een vakman een juiste en volledige offerte kan opmaken. Beschrijf ook alle belangrijke elementen voor de uitvoering van de opdracht zoals het gewenste materiaal, de oppervlakte, de plaats, enz.

Stap 2:

U ontvangt offertes voor uw opdracht

Na het plaatsen van een opdracht zal u offertes ontvangen van vakmannen die in desbetreffend vakgebied actief zijn. Een vakman kan soms ook meer inlichtingen vragen alvorens een offerte op te maken.

Stap 3:

Vergelijk uw offertes en maak een keuze

U kunt de verschillende ontvangen offertes vergelijken naar prijs, diensten, klantvriendelijkheid of naar alle andere elementen die voor u belangrijk zijn. Kijk ook zeker naar de beoordelingen over de vakmannen voor reeds uitgevoerde opdrachten. U kan dan kiezen voor de vakman die het meeste aanleunt bij uw verwachtingen en verdere afspraken maken voor de uitvoering van uw opdracht.

Nadien:

Beoordeel de vakman

Na uitvoering van de werken kan u de vakman op 1616.be beoordelen. Hiermee draagt u bij tot de goede werking van 1616.be. Alle toekomstige gebruikers krijgen op deze manier een beeld van de kwaliteit die de vakman te bieden heeft.

Krijg toegang tot verschillende vakmannen uit jouw buurt als particulier.

Of vergroot ons netwerk als professionele vakman!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verbouw, bouw, premie tips en meer!